O nama

Autoplin BRC osnovan je 2001. g. i u privatnom je vlasništvu obitelji Jerković. Dugogodišnja tradicija i iskustvo omogućuje nam stručnu, kvalitetnu i sigurnu ugradnju plinske instalacije u bilo koji automobil koji koristi benzin kao pogonsko gorivo.

Za sve uređaje i opremu za plinske instalacije posjedujemo homologaciju, tehničku dokumentaciju i ateste na osnovu kojih smo dobili ovlaštenje od Ministarstva prometa i veza Republike Hrvatske br. 530 od 16. siječnja 2002. godine.

U skladu s najnovijim zahtjevima tržišta pratimo i uvodimo sisteme ugradnje plinske instalacije u vozila, te vam možemo ponuditi brzu, kvalitetnu i sigurnu uslugu ugradnje plinske instalacije u vozilo, ovlašteni servis, originalne rezervne dijelove, kompjutersku dijagnostiku i kontrolu, garanciju, kompletnu dokumentaciju potrebnu za registriranje, te popravak svih vrsta plinskih uređaja.

Konkurentne cijene, brzi rok ugradnje, garancija i kvaliteta samo su neke od naših mnogobrojnih prednosti. S nama je jednostavno poslovati, nazovite ili pošaljite mail.